Gänget bakom Byggplanen

Vi som utvecklat Byggplanen är ett gäng gamla entreprenörer och konsulter inom bygg- och anläggning. Vi var trötta på alla långsamma och krångliga tidplaneringsprogram. Vi tyckte att de lösningar som fanns på marknaden var alldeles för avancerade och svåranvända för de ändamålen vi var ute efter: Tydliga, professionella tidplaner som ser bra ut i A0 - A3 utskrifter. Länge letade vi efter en perfekt lösning men även om vi hittade enklare molnbaserade lösningar så kunde inte dessa erbjuda utskrifter i rätt format. Faktum är att det finns väldigt få tidplaneringsverktyg som är anpassade efter just byggbranschens behov.

Då föddes idén att vi helt enkelt bygger en egen lösning.


Föddes i molnet 2017

Till den första BETA-versionen så anlitade vi ett gäng utvecklare från Vitryssland samt några Indiska programmerare. Namnet på tjänsten skulle vara lätt att uttala och att komma ihåg. Valet blev Byggplanen. Byggplanen föddes i molnet år 2017.

Fokus från början har varit:

  1. Byggplanen ska vara otroligt lättanvänt - Inte fler funktioner än nödvändigt men samtidigt så kraftfullt att även de stora projekten ska tillgodoses.
  2. Byggplanen ska ge tydliga och professionella utskrifter i A0, A1, A2, A3.
  3. Byggplanen ska erbjuda möjligheten för flera användare att samarbeta i molnet.
  4. Byggplanen ska samla alla tidplaner på ett och samma ställe.

Stark tillväxt och lojala användare

Redan när vi lanserade vår tidplanering för bygg så märkte vi en stor efterfrågan och vi fick under de första 2 dagarna 50 nya användare. Då förstod vi vikten av att förenkla vardagen för våra användare. Majoriteten av våra användare är återkommande kunder och vår ambition är att fortsätta växa och fortsätta optimera vårt tidplaneringprogram så att det blir ännu enklare och snabbare.


Med Byggplanen sköter du din tidsstyrning enkelt och effektivt

Varje dag utmanar vi gamla och ineffektiva arbetsätt och ersätter dem med smarta och användarvänliga lösningar. Vi fokuserar på att bygga ett verktyg som har de nödvändiga funktionerna, men inte fler. Byggplanen ska vara ett användarvänligt och blixtsnabbt verktyg som hjälper byggbranschen att fokusera på det som är viktigt.

Byggplanen är en molnbaserad plattform för såväl småföretagare som större internationella företag i bygg- och anläggningssektorn. Det riktigt smarta är att allt du gör finns tillgängligt överallt och hela tiden, i en och samma plattform. Ingen installation behövs och nya uppdateringar sker helt automatiskt. Välkommen till ett nytt sätt att jobba.

...

Används av platschefer från de största byggarna

image/svg+xml
logo

Redo att sätta igång? Prova byggbranschens enklaste tidplaneringsverktyg idag!

Testa gratis